63 € PER PERSOON, ALLES INBEGREPEN


Aangepaste formule in de communieperiode. Vraag ons de mogelijkheden.

Een totaal beleving van begin tot einde!
Zo geniet u van extra’s zoals:

De shuttle service van onze parking tot aan de entree
Ee stijlvolle ontvangst door onze portier en tenue
De kreeftenparade
De traditionele rode wijn decanteringsceremonie
Het koninklijk sabreer ritueel tijdens het cadeaumoment voor de jarigen
Een geestige clown of tafelgoochelaar
Muzikale begeleiding door DJ
De ontspannen sfeer en spontane dansmomenten

START OM 11u30

– APERITIEF –
Verwelkoming aan tafel met feestelijke ‘brut Marquise de Joie’ en fijne, huisbereide amuses.
Verder tijdens het diner zijn alle geselecteerde witte en rode wijnen, waters, gewone bieren en
frisdranken inbegrepen tot aan de koffie

– STARTER –
1/2 kreeftje per persoon

– ROYAAL VOORGERECHTENBUFFET –
Verse en à la minute geopende oesters

crustacées : langoustines, gamba’s, rivierkreeftjes,
venusschelpjes, tomaat-garnaal Spaanse mosselen met vinaigrette,
goedgekruide wulken, gemarineerde St-Jacobsnootjes, pandalus,
grijze noordzeegarnalen – passende sausjes.

Visspecialiteiten: Verrines met gerookte zalm en tonijn,
sla en kruidige vinaigrette – Zalm ‘en croûte’ met spinazie en peterselie-
emulsie. ter plaatse versneden huisbereide Gravlaks met fingertoast

Live gebakken in de zaal : scampi met kruidenboter, pasta en arabiatasaus.

Foie gras specialiteiten: parfait van foie gras –
toastjes met foie en pommes d’amour – crème brulée van foie –
truffel van foie gras

Verse, huisbereide cappucino van kreeft met Armagnac
vergezeld van fijne kruiden, half opgeklopte room, ovenverse broodjes

Fijne charcuterie:  Live versneden charcuterie flinterdunne
Ital. gedroogde ham – pancetta – gekookte “Meesterlijke” ham,
fijne salami ‘pur porc. Streekgebonden boerenpastei – Ital. Pecorinokaas –
rundscarpaccio met vers geraspte Parmesan.

Bijhorende garnituren: meloen – confituur van ajuin – rucola –
mozzarella met pesto – pomme pappardelle (gevulde paprika) –
zongedroogde tomaten – mixed pickles.

– HOOFDGERECHT GESERVEERD AAN TAFEL –
Uw keuze uit een versbereide vlees- of vissuggestie
met aardappelbereiding en passende groenten

– RIJKELIJK DESSERTENBUFFET –
Keuze uit gebakjes o.a. huisbereide tartelettes met framboos,
banaan, aardbei, brésilienne … – vergeten snoep uit grootmoeders bokalen –
huisgedraaid Italiaans ijs (vanille, lampone en tiramisu) – sorbet –
verrines met parfait framboos, bavarois van speculoos, pannacotta met bosvruchten,
chocolademousse, Baileysmousse, macarons de Paris, versgesneden fruitmengeling.

In-de-zaal (live) bereide desserts : Versbereide mini Irish Coffee –
à la minute gebrande crème brûlée – ter plaatse gebakken pannenkoekjes en
warme wafeltjes – versgeklopte sabayon met vanille-roomijs –
à la minute gevulde boules de berlin

Kaas : Een keur aan kazen. Altijd vier soorten uit dit assortiment: Brugse Blomme, Brie, Rochebaron, Bou d’Fagne, Conté,
Camembert met truffeltapenade, dentelle de Bruges, Keiems bloempje, Chevre Rondin Perigoux, Pont Leveque,
Parmezaan, Red Leicester, … Aangevuld met nootjes | rozijnen en druiven | Luikse stroop | vers gebakken broodjes.

– KOFFIE NAAR HARTELUST –

Deze omschrijving is volledig maar
we blijven natuurlijk altijd afhankelijk van het aanbod van de natuur en de dagverse aanlevering door onze leveranciers.