MOSSELBUFFET
ZONDAG 23 JULI 2017
63€ All-in

We serveren dezelfde weelde als bij het wekelijkse zondagbuffet
en als hoofdgerecht kunt u genieten van heerlijke mosselen!
Deze verwennerij start met een royale receptie aan tafel vanaf 11u30

Aperitief

Per persoon een half kreeftje Belle-Vue. Aan tafel geserveerd.

Voorgerechtenbuffet

De hoorn des overvloeds vol vis en vlees. Etagéres overladen met zeevruchten, langoustines, noordzeegarnalen, scampi, oesters, pandalus, rivierkreeftjes, coquille St-Jacques, wulken, … Showcooking met scampi op de tepanjaki, huisgemarineerde Gravlaks, in korstdeeg gebakken zalm, en zoveel meer … Maar ook vlees is voldoende voorhanden. Pommes díamour van ganzenlever, ruim assortiment Italiaanse charcuterie, versversneden op een authentieke Berkel-machine, Milano salami ‘pur porc’. Italiaanse ham (9 maanden gerijpt), pancetta, Picorino kaas, pastei van konijn en pistachenoot. Aangevuld met opgelegde olijven, rucola, champignons met citroen en koriander, kerstomaatjes,en mozarella met vinaigrette, zoete paprika’s gevuld met ricotta, meloenbolletjes, mixed pickels en zongedroogde tomaatjes. Bijhorigheden als Césarsalads, vinaigrettes, sausjes, …

Hoofdschotel met keuze uit :

Mosselen à volonté met voldoende verse frietjes
Als u geen mosselen lust, verwittig ons vooraf.
We zorgen voor een lekker vis- of vleesalternatief.

Dessertenbuffet zoals u zelden zag.

Verrines met panacotta, vers fruit, bavarois en chocolademousse. Drie soorten huisbereid roomijs, vers gebrande crème brulée, ter plaatse gebakken pannenkoeken, verse wafeltjes, smoothiebar assortiment van hemels gebak, mini-Irish coffee, … Kaaskeuze uit Brugse Blomme en zachte Brie, blauwader kaas passend aangevuld met nootjes, rozijnen, druiven en versgebakken brood Koffie naar believen.